نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

درخواست عجیب فدراسیون فوتبال از فیفا| سایه تعلیق دوباره روی سر فوتبال؟

  • کد خبر: ۳۲۲۵۹
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
درخواست عجیب فدراسیون فوتبال از فیفا| سایه تعلیق دوباره روی سر فوتبال؟
فدراسیون فوتبال ایران از فیفا برای حل مشکلات اساسنامه درخواست زمان دوباره کرده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از برگزاری جلساتی با حضور برخی مسئولان و کارشناسان حقوقی و مدیران ارشد فدراسیون فوتبال پیرامون ایرادهای اخیر فیفا نسبت به اساسنامه اصلاحی، قرار بر این بود، در نامه‌ای صریح و روشن جواب خواسته‌های فیفا داده و اعلام شود فدراسیون فوتبال با استناد به قوانین جاری کشور جزو نهاد "عمومی- غیردولتی" است و هر عنوانی غیر این، مغایر با قوانین ملی ایران خواهد بود، موضوعی که باعث شده محمود اسلامیان عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در اظهارنظری آن را غیرممکن بداند و ورود شخص رییس جمهور به موضوع اصلاح اساسنامه را خواستار شود.


در تازه‌ترین اتفاق اما فدراسیون فوتبال روز یک شنبه هشتم تیر، در نامه‌ای به فیفا خواستار مهلت بیشتر شده تا ابعاد حقوقی و قانونی این موضوع را برای جلب رضایت فیفا و رفع سوء تفاهمات طرفین بررسی کند.


فدراسیون فوتبال این مهلت را به عنوان بررسی بیشتر موضوع در دولت و برگزاری جلسات بیشتر برای یافتن یک راهکار مناسب درخواست کرده که این نهاد بین‌المللی هنوز پاسخی به خواسته ایران نداده است.
محمود اسلامیان، عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال صبح امروز با بیان اینکه حل مشکل اساسنامه فدراسیون فوتبال و جلب رضایت فیفا خارج از توان این فدراسیون است، ورود شخص رییس جمهور به این موضوع را خواستار شده است.


موضوعی که حکایت از ضعف و ناتوانی مسوولان فدراسیون و بی‌برنامگی مطلق آنها در مدیریت فوتبال و اصلاح اساسنامه دارد.
ضعفی سیستمی که در نتیجه حضور مدیرانی ضعیف حاصل شده و متاسفانه تنها دستاورد حضور این افراد در فوتبال کشور نیز ایجاد مشکل و انعقاد قراردادهای میلیاردی و خلاف منافع ملی بوده است.


 امید است که با تدبیر دلسوزان ورزش و حذف افراد بی‌اثر از چرخه فوتبال که منافع فردی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند زمینه رشد و تعالی فوتبال کشور بیش از پیش فراهم شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->